Κορυφη

Εμποριο ΤροφιμωνΧονδρεμποριο ΤροφιμωνΤροφοδοσια τροφιμων<div class="bann4">Banner4</div> <span>for slider</span><div class="bann5">Banner5</div> <span>for slider</span>

Καλωσήλθατε


Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην τροφοδοσία τροφίμων μέσων μαζικής εστίασης.

Το έτος 2012 γίνεται η σύσταση ως Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία.

Μια νέα μορφή εταιρείας όπου εκμεταλλευόμενη την σύγχρονη τεχνολογία αποσκοπεί στην ανάπτυξη όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό .

Αυτό την κάνει να λειτουργεί με συνέπεια και ενδιαφέρον στις ανάγκες των πελατών της καθώς η δύσκολη περίοδος που διανύει όχι μόνο η αγορά αλλά ολόκληρη η χώρα μας οδηγεί σε λύσεις καινοτόμες όπου πέρα από την μείωση των τιμών πρώτο μέλημα είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών

Η άρτια οργάνωση σε συνδυασμό με την παρακολούθηση των εξελίξεων , το εξειδικευμένο προσωπικό , η καλύτερη επιλογή προϊόντων με πρωταρχικό στόχο την ποιότητα για τον επαγγελματία και τον καταναλωτή αποτελούν τα βασικά μας χαρακτηριστικά της εταιρείας.

Με τον τρόπο αυτό ο επαγγελματίας απαλλάσσεται από τις συνεχείς δοκιμές των προϊόντων.

Φροντίζουμε πάντα για την άμεση εκτέλεση των παραγγελιών κάτι που με τα σημερινά δεδομένα αποτελεί βασικό πλεονέκτημα έναντι ακόμα και μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών.

Πελάτες μας είναι, μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων, εστιατορίων, κέτερινγκ, καφέ κλπ. καταστήματα μαζικής εστίασης.

Η συνεργασία με τους πελάτες της είχε τα εξής βασικά στοιχεία:

1. Άμεση εξυπηρέτηση αναγκών 

2. Ασφαλή μεταφορά και παράδοση

3. Αυστηρά επιλεγμένα προϊόντα  άριστης ποιότητας.

4. Έλεγχος στις τιμές χωρίς να γίνονται απροειδοποίητα ανατιμήσεις

         

Έχοντας μηχανογράφηση από έμπειρη εταιρία κατορθώσαμε να λειτουργεί η εταιρεία με τις πλέον σύγχρονες ανάγκες της εποχής ανανεώνοντας συνεχώς την τεχνολογία .

Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η πιστοποίηση ποιότητας των υπηρεσιών καθώς και των τροφίμων που εμπορεύεται ώστε να συμβάλλει με τον τρόπο της στην απαραίτητη αλλά και αναγκαία κάλυψη των πελατών της.